4061 2

Of the Hill

We were given the assignment to design an ecology center in Chicago. When I first visited the site for this assignment, a small stretch of land off of North Avenue Beach, I was immediately struck by two things. First, the spectacular view of the skyline, and next by how underused the site was. It became the goal of my design to activate the space, and give people a space to enjoy the surroundings.
Project Description

Tags

2 comments on “Of the Hill”

  1. Jakub Olej
    Jakub Olej     September 28, 2016

    Love the hill aspect.

  2. Gabriel
    Gabriel     September 28, 2016

    Great work

Leave a Comment

Image On Display, Blurring the Lines Between Art and the Observer This vertical art gallery explores the relationship between art and…
Max Natanek by Max Natanek
0 3482 0
Max Natanek

Max Natanek

share
ADD TO COLLECTION
Login
Register
Send message